Rüyada davul çaldığını duymak

Rüyada davul çaldığını duymak sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, zenginlik elde edeceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına delalet eder.

Rüyada davul çaldığını duymak gördüyseniz:

  • Maddi konularda bolluk getiren bir haber veya yeni bir işin başlangıcı olabilir.

Rüyada davul çaldığını duymak malının ve parasının da büyüyeceğine, çözüm yolları bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada davul çaldığını görmek evde tatlı bir telaş yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada düğünde davul çalmak ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada davul çalmak bir sebeple borcun gittikçe artacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada başkasının davul çaldığını görmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına inanılır.

Rüyada birinin davul çaldığını görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada uzaktan davul sesi duymak işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada davul sesi duymak iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments