Rüyada davul çaldığını görmek

Rüyada davul çaldığını görmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, maddi kayıpların sona ereceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, yeni kapılar açılacağına delalettir.

Rüyada davul çaldığını gördüyseniz:

  • Zor bir karar almanız gerekebilir.

Rüyada davul çalmak belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının davul çaldığını görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına rivayet eder.

Rüyada davul çaldığını görmek rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada düğünde davul çalmak girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin davul çaldığını görmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına alamet eder.

Rüyada davul çaldığını duymak girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine rivayet eder.

Rüyada davul çalan birini görmek hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzaktan davul sesi duymak arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments