Rüyada ev damı görmek

Rüyada ev damı görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına rivayet eder.

Rüyada ev damı gördüyseniz:

  • Baskı altında ani kararlar almak zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada damı akan ev görmek sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada ev damı görmek ekonomik gücün çoğalacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada damdan atlamak istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, elinin sıkışacağına delalet eder.

Rüyada yıkık dam görmek rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada damda çamaşır sermek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin damında olmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine inanılır.

Rüyada damda yatmak herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza işarettir.

Rüyada kardeşinin damdan düştüğünü görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments