Rüyada damat gelin görmek

Rüyada damat gelin görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, kafasının rahat edeceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada damat gelin gördüyseniz:

  • Size yardımı dokunabilecek önemli pozisyonda kişiler tanıyor olabilirsiniz.

Rüyada ölü gelin damat görmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada gelin ve damadın öldüğünü görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine yorulur.

Rüyada gelin damat görmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelin ve damadı görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, üzücü haberler alacağına işarettir.

Rüyada iki gelin iki damat görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü gelin ve damat görmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada damat ve gelin görmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına delalettir.

Rüyada damatla gelin görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments