Rüyada gelin damat görmek

Rüyada gelin damat görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, rahatın kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelin damat gördüyseniz:

  • Yavaş yavaş bıkmaya başladığınız bazı konular aniden sizin lehinize bir gelişme gösterebilir.

Rüyada gelin damat resmi görmek kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada birçok gelin ve damat görmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, zor durumda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelin ve damat görmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına delalettir.

Rüyada gelin damat fotoğrafı görmek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada damatsız gelin görmek bereket ve mutluluk elde edeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada toplu gelin ve damat görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, kazancının yerine gelmesine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı gelin damat görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü gelin damat görmek yeni bir ilişkiye başlanacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments