Rüyada damada kına yakmak

Rüyada damada kına yakmak ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, allah’ın lütuflarını bulacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına delalet eder.

Rüyada damada kına yakmak gördüyseniz:

  • Unutmayın, başka taraflarda işler kötü giderken insanın her zaman yaslanabileceği sağlam duvar, yakın dostlarıdır.

Rüyada damada kına yakmak ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına delalettir.

Rüyada asker kınası yakmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına işarettir.

Rüyada avuç içine kına yakmak uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına delalet eder.

Rüyada tırnağa kına yakmak üzüntüden sonra ferahlamaya, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına işarettir.

Rüyada dudağa kına yakmak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına işaret eder.

Rüyada şaça kına yakmak aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kendi saçına kına yakmak iyiye ve güzel olana ulaşacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına alamet eder.

Rüyada sağ eline kına yakmak gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments