Rüyada tırnağa kına yakmak

Rüyada tırnağa kına yakmak dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, ana baba dualarının alınacağına alamet eder.

Rüyada tırnağa kına yakmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yanıldıklarını söylemeniz, sadece kendilerini ispat için daha fazla zamanınızı almaları anlamına gelebilir.

Rüyada tırnaklara kına yakmak huzurlu bir yaşama sahip olacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnaklarına kına yakmak sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tırnağa kına yakmak aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine delalet eder.

Rüyada tırnaklarında kına görmek yolculuğa, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye delalet etmektedir.

Rüyada tırnakta kına görmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına işaret eder.

Rüyada kınalı tırnak görmek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına yorulur.

Rüyada tırnakları kınalı görmek ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnağa kına sürmek konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments