Rüyada avuç içine kına yakmak

Rüyada avuç içine kına yakmak aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, satışların düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada avuç içine kına yakmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerle uzun süre bir arada olmak moralinizi bozabilir.

Rüyada avuç içine kına yakmak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına işarettir.

Rüyada avuca kına yakmak kendisine uğur getireceğine, giderileceğine alamet eder.

Rüyada avucuna kına yakmak insanların afiyet bulacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına yorulur.

Rüyada avuç içinde kına görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada avuçta kına görmek çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına işaret eder.

Rüyada avucunda kına görmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saça siyah kına yakmak daha fazla rızık elde edileceğine, böylece yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnağa kına yakmak sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments