Rüyada adam vurduğunu görmek

Rüyada adam vurduğunu görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, allah’a yakın olmaya, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, içinin kıpır kıpır olacağına alamet etmektedir.

Rüyada adam vurduğunu gördüyseniz:

  • Taşınabilir veya evinizde değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada silahla adam vurduğunu görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabancayla adam vurduğunu görmek kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına işarettir.

Rüyada adam vurduğunu görmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercin vurduğunu görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine delalet eder.

Rüyada kendini silahla vurduğunu görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını sıfıra vurdurmak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, ruhuna hayrat yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabancayla kendini vurduğunu görmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla birini vurduğunu görmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, işlerin günden güne daha da artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments