Rüyada dalgalı suda boğulmak

Rüyada dalgalı suda boğulmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına tabir olunur.

Rüyada dalgalı suda boğulmak gördüyseniz:

  • Baskı altında hissedebilirsiniz.

Rüyada dalgalı suda boğulmak dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalgalı suda yüzmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde boğulmaktan kurtulmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, gözyaşı dökeceğine delalettir.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak çok iyi bir kariyer edineceğine, mutluluğunun büyüyeceğine işarettir.

Rüyada başkasının suda boğularak öldüğünü görmek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda boğulan birini kurtardığını görmek zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada suda boğulan insan görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, herhangi zarara uğramayacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu suda boğulmuş görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments