Rüyada ameliyat edileceğini görmek

Rüyada ameliyat edileceğini görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, dualarının karşılığını göreceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ameliyat edileceğini gördüyseniz:

  • Şansa bağlı konulardan bazı kazançlar elde edebilirsiniz.

Rüyada ameliyat edilen birini görmek çareyi başka yerlerde arayacağına, rahatının ve gelirinin artacağına alamet eder.

Rüyada ameliyat edileceğini görmek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada ameliyat edildiğini görmek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına tabir olunur.

Rüyada kendini ameliyat edilirken görmek moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine delalettir.

Rüyada birinin ameliyat edildiğini görmek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada ameliyat ettirmek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini ameliyat ettiğini görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu ameliyat ettirmek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments