Rüyada kendini ameliyat edilirken görmek

Rüyada kendini ameliyat edilirken görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine işarettir.

Rüyada kendini ameliyat edilirken gördüyseniz:

  • Geçmişe dönük hislerinizin yeniden ortaya cıkması sizi rahatsız edebilir.

Rüyada çocuğunu ameliyat ettirmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ameliyat edilen birini görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına işarettir.

Rüyada birini ameliyat ettiğini görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, insanlarla bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada kendini ameliyat edilirken görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulur.

Rüyada ameliyat edileceğini görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ameliyat edilmek karlı işler alacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına tabir olunur.

Rüyada ameliyat edildiğini görmek geniş geniş yaşayacağına, hidayete ermeyi de başaracağına tabir olunur.

Rüyada ameliyat ettirmek rüya sahibinin uyarı alabileceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments