Rüyada çocuğunu ameliyat ettirmek

Rüyada çocuğunu ameliyat ettirmek sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına, çalışmalarının artacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunu ameliyat ettirmek gördüyseniz:

  • Şimdi herşeyin acısını çıkartmaya çalışıyor olabilir.

Rüyada çocuğunu ameliyat ettirmek endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada çocuğun ameliyat olduğunu görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun ameliyat olduğunu görmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada çocuğunu ameliyat olduğunu görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu ameliyat olmuş görmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ameliyat edilen birini görmek parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada ameliyat edileceğini görmek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına işarettir.

Rüyada birini ameliyat ettiğini görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments