Rüyada dalgada boğulduğunu görmek

Rüyada dalgada boğulduğunu görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, edilen duaların allah katında kabul göreceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalgada boğulduğunu gördüyseniz:

  • Her ne yaparsanız işlerinizi planlı, programlı bir şekilde yürütmelisiniz.

Rüyada dalgalarda boğulmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dalgali denizde boğulmak millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalgada boğulduğunu görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada dalgada boğulmak işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına inanılır.

Rüyada birinin dalga geçtiğini görmek kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına yorulur.

Rüyada dalgayla ıslanmak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz dalgasında kaybolmak çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalgadan kurtulmak çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments