Rüyada dalgada boğulmak

Rüyada dalgada boğulmak çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada dalgada boğulmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızla birlikte olmanız ya da sinema gibi bir eğlence yerinde bulunmanız da olasıdır.

Rüyada dalgali denizde boğulmak bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalgada boğulmak dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalgada boğulduğunu görmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada dalgalarda boğulmak yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada koca dalgalar görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada dev dalgaların altında kalmak uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine inanılır.

Rüyada büyük bir dalga görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada dalgalarla yükselmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, masumluğunu ispat edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments