Rüyada dalgalarda boğulmak

Rüyada dalgalarda boğulmak işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, başarılı bir kişi olunacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, çok daha fazla adım atacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada dalgalarda boğulmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi karşı tarafa aktarmanız kolaylaşabilir.

Rüyada dalgali denizde boğulmak iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, kişisel kavgaların son bulacağına delalet eder.

Rüyada dalgalarda boğulmak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada dalgada boğulmak aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işarettir.

Rüyada dalgada boğulduğunu görmek mutsuz olacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına rivayet eder.

Rüyada dalgalarla yüzmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine alamet eder.

Rüyada dalgali denizde olmak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Rüyada deniz ve büyük dalgalar görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına delalettir.

Rüyada yükselen dalgalar görmek sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments