Rüyada dalgalı denizde balık görmek

Rüyada dalgalı denizde balık görmek muradın gerçekleşeceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, asla harama bulaşmayacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine delalet eder.

Rüyada dalgalı denizde balık gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir ya da haklarınızı savunmanız gerekebilir.

Rüyada dalgalı denizde balık tutmak hayatında yokluğun başgöstereceğine, yüklü miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde balık görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada dalgalı denizde yolculuk yapmak yeni projelerin ve planların tutacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine işarettir.

Rüyada kirli ve dalgalı deniz görmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizi dalgalı ve bulanık görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, adeta havalara uçacağına alamet eder.

Rüyada dalgalı denize atlamak işlerini yoluna koyacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada dalgalı denizde ıslanmak eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, zengin olunacağına delalet eder.

Rüyada dalgalı bir denizde yüzmek hastalıkların iyileşeceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments