Rüyada dalgalı denizde ıslanmak

Rüyada dalgalı denizde ıslanmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, prestij kaybı yaşayacağına, istenmeyen olayların olacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde ıslanmak gördüyseniz:

  • Yeni bir yola girmenizi sağlayacak olaylar zinciri başlıyor.

Rüyada dalgalı denizde ıslanmak zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada dalgalı denizi seyretmek dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine delalettir.

Rüyada dalgalı kirli deniz görmek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada mavi dalgalı deniz görmek dertlerin artacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına işaret eder.

Rüyada dalgalı ve bulanık deniz görmek ayrılanların birleşeceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına işarettir.

Rüyada gece dalgalı deniz görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada dalgalı denizi görmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına yorulur.

Rüyada dalgalı denizde tekne görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments