Rüyada dalgalı denizde balık tutmak

Rüyada dalgalı denizde balık tutmak kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine rivayet eder.

Rüyada dalgalı denizde balık tutmak gördüyseniz:

  • Söyleyeceğiniz sözler yanlış anlaşılabilir ya da aslında söylemek istediklerinizi tam olarak ifade edemeyebilirsiniz.

Rüyada dalgalı denizde balık tutmak zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına alamet eder.

Rüyada dalgalı denizde balık görmek bazı sağlık sorunları yaşanacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada açık denizde balık tutmak kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde büyük balık tutmak sıkıntılarının daha da artacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına yorulur.

Rüyada denizden büyük balık tutmak yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine yorulur.

Rüyada denizden elle balık tutmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizin ortasında balık tutmak kendi işine sahip olacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine tabir olunur.

Rüyada denizden canlı balık tutmak isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments