Rüyada dalgalı denize atlamak

Rüyada dalgalı denize atlamak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, parasız ve işsiz kalacağına, insanların gözünde olduğu kadar allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, kredi çekileceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine delalet eder.

Rüyada dalgalı denize atlamak gördüyseniz:

  • Ya da istediğinizi alamayabilirsiniz.

Rüyada dalgalı denize atlamak büyük çaba sarfedeceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına delalettir.

Rüyada dalgalı denizde yüzdüğünü görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalgalı denize yüzmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada dalgalı berrak deniz görmek kişinin bundan zarar göreceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına işarettir.

Rüyada bulanık ve dalgalı deniz görmek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, doğruluğu bulacağına tabir olunur.

Rüyada dalgalı denizde ıslanmak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Rüyada çok dalgalı denizde yüzmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalgalı bir denizde yüzmek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments