Rüyada denizi dalgalı ve bulanık görmek

Rüyada denizi dalgalı ve bulanık görmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, kalbinin küt küt edeceğine, yalan söylemeye, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada denizi dalgalı ve bulanık gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin öneri veya teklifleri sizi olumlu ya da tam tersi olumsuz anlamda aşırtabilir.

Rüyada denizi dalgalı ve bulanık görmek rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalgalı ve bulanık deniz görmek parasal kaygılardan kurtulacağına, gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Rüyada dalgalı bulanık deniz görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına delalettir.

Rüyada bulanık ve dalgalı deniz görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, dertlerinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada dalgalı ve bulanık denizde yüzmek sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada dalgalı bulanık su görmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine delalettir.

Rüyada dalgalı denizi seyretmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına delalet eder.

Rüyada dalgalı denizde vapura binmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments