Rüyada büyük bir dalga görmek

Rüyada büyük bir dalga görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine yorulur.

Rüyada büyük bir dalga gördüyseniz:

  • Sporun daha fazla önemsenmesinde fayda var.

Rüyada büyük dalgalarla boğuşmak eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük dalgalardan kaçmak allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada büyük bir dalga görmek kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına inanılır.

Rüyada büyük dev dalgalar görmek borçların kısa sürede kapanacağına, onların güvenini sarsacağına alamet eder.

Rüyada denizde çok büyük dalga görmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine alamet eder.

Rüyada büyük dalgadan kurtulmak kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına inanılır.

Rüyada büyük dalgalar görmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde büyük dalgalar görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, hayatının adeta cennete döneceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments