Rüyada koca dalgalar görmek

Rüyada koca dalgalar görmek sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, onları rahat ettireceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine delalettir.

Rüyada koca dalgalar gördüyseniz:

  • İmkan bulursanız çevrenizden uzak olmanız sizi istemediğiniz kimselerle karşılaşmaktan kurtarabilir.

Rüyada koca dalgalar görmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına işarettir.

Rüyada yükselen dalgalar görmek kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına delalet eder.

Rüyada denizde çok büyük dalgalar görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada dalgaların altında kalmak dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine işaret eder.

Rüyada denizde dalgaların arasında kalmak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına rivayet eder.

Rüyada deniz dalgalarının üstüne geldiğini görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah dalga görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, oldukça büyük başarılara delalet eder.

Rüyada yüksek dalgalar görmek bereket ve huzur geleceğine, hayırlı bir döneme girileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments