Rüyada dağın yandığını görmek

Rüyada dağın yandığını görmek tasaların ve üzüntülerin biteceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine rivayet eder.

Rüyada dağın yandığını gördüyseniz:

  • Sorunları paylaşın.

Rüyada bir dağın yandığını görmek yaşamdan istediklerini alacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağların yandığını görmek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada dağın yandığını görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, rahat erileceğine işaret eder.

Rüyada koyunun yandığını görmek her şeyin durağan şekilde süreceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasının evinin yandığını görmek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine inanılır.

Rüyada camii yandığını görmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine yorulur.

Rüyada birinin elinin yandığını görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, sağlık ve hayır getireceğine inanılır.

Rüyada askerin yandığını görmek hep dinç ve genç kalacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments