Rüyada bir başkasının evinin yandığını görmek

Rüyada bir başkasının evinin yandığını görmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, alim ve bilge insan olacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, kime gideceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada bir başkasının evinin yandığını gördüyseniz:

  • Belki de, bazı konuların yeniden ele alınması veya yanlış yapmamak için üzerinde düşünülmesi gerekiyor ola bilir.

Rüyada komsunun evinin yandığını görmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada annemin evinin yandığını görmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa delalet etmektedir.

Rüyada evin çatısı yandığını görmek eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine inanılır.

Rüyada eski evin yandığını görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evini yandığını görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde ateş yandığını görmek malının artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine alamet eder.

Rüyada başkasının evinin yandığını duymak onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine alamet eder.

Rüyada evinin yandığını görmek rahat rahat yaşayacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
9 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Rüyamda bir apartmanın yandığını ama bizim dairenin yanmadığını gördüm

murat keser

ruyamda komsumun evini yanarken gordum

Blackvlog

Rüyamda dayımın evinin tandığını gordum,ve uzun zamandır evlerinde büyük bir sıkıntı yaşanıyordu

Rena

Ruyamda annemin evinde banyonun yandigini gordum . Ve annem bi kac dakikalik iceri girip ciktiginda yanqinin sonduyu fazla bi weye zarar vermediyini gordum.‍♀️

Leman

Rüyamda yolun karşısındaki binadan alevler yükseldi saniyeler içinde ev iskelet haline geldi.Evden hiç bir ses duyulmadi.Eyvah dedim millet uykuda yandı kül oldu o yüzden sesleri cikmadi diye düşündüm .O sırada saat 5,5 tu. Herkesin uyudugunu düşündüm.Korkuyla uyandığımda da saatin 7 olduğunu gördüm .Hala etkisindeyim

Sibel

Rüyada bir evin yandığını görmek ne anlama gelir

Suna kilic

Ruyamda alt katin yandigini gordum alevler benim kata dogru cikiyodu yukari cikmaya calistim merdivenlerdede ates vardi sonra isyerim eve yakin kosuyorum diyorum patrona evim yaniyo hic bir sey alamadim tabii cok agliyorum patron diyo 2 kahve 1 cay yap bize isyerindede hafif alev goruyom sonra alev sonuyo isyerinde patron uzun bir merdiven alip benim evin camina dayayip esyalarimi tek tek kurtarmaya basliyo diyoki bak senin esyalarin yanmadi hepsini kurtaracam