Rüyada dağların yandığını görmek

Rüyada dağların yandığını görmek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, sıkıntıların azalacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada dağların yandığını gördüyseniz:

  • Dostlar tarafından sevildiğinizi hissetmek onların yanında olmak size keyif verecek.

Rüyada dağın yandığını görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağların yandığını görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir dağın yandığını görmek helal kazanç elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada cami minaresinin yandığını görmek hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin yandığını görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğinin yandığını görmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, huzursuzlukların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ateşte birinin yandığını görmek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına delalet eder.

Rüyada çeyizin yandığını görmek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, kararlarına saygı duyulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments