Rüyada dağı kazmak

Rüyada dağı kazmak aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, ekmeğinin de artacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağı kazmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli hedefleriniz ön plana çıkabilir veya uzun vadeli amaçlarınızı hatırlayabilirsiniz.

Rüyada dağı kazmak arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına işarettir.

Rüyada dağ kazmak bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi mezarını kazdığını görmek iş hayatında zarar edileceğine, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada soğan kazmak inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlık kazmak yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, zor durumlarda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kömür kazmak geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına delalettir.

Rüyada toprağı kazdığını görmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına inanılır.

Rüyada sondaj kazmak aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments