Rüyada dağ kazmak

Rüyada dağ kazmak huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, gönlünü allah sevgisi ile dolduracağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, yeni kısmetlere nail olacağına işarettir.

Rüyada dağ kazmak gördüyseniz:

  • Görmezden gelmek veya ertelemek doğru bir yöntem olmayabilir.

Rüyada dağ kazmak iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına alamet eder.

Rüyada dağı kazmak sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine yorulur.

Rüyada kar kazmak refah düzeyinin yükseleceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına tabir olunur.

Rüyada türbe kazmak kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine rivayet eder.

Rüyada kabrini kazmak yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı toprak kazmak rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni mezar kazmak zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına inanılır.

Rüyada evin altını kazmak onları tebrik edeceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments