Rüyada soğan kazmak

Rüyada soğan kazmak ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada soğan kazmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı ailenizle veya evinizde geçirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada soğan kazmak toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada elleriyle toprak kazmak bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine rivayet eder.

Rüyada keserle toprak kazmak böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, satışların düşeceğine tabir olunur.

Rüyada tuvaleti kazmak dertlerin ortadan kalkacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada asfalt kazmak hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına alamet eder.

Rüyada gömü kazmak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına delalet etmektedir.

Rüyada define kazmak hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına alamet eder.

Rüyada kuyu kazdığını görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments