Rüyada yüksek yerden denize atlamak

Rüyada yüksek yerden denize atlamak dostlarını da iyi seçeceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yüksek yerden denize atlamak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ufak tefek aksilikler yaşanabilir tedbirli olmakta fayda var.

Rüyada yüksek bi yerden denize atlamak iş hayatında zarar edileceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek yerden denize atlamak maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden denize atlamak zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden atladığını görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, ağlayacağına işaret eder.

Rüyada yüksek yerden atladığını görmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına inanılır.

Rüyada yüksek bi yerden atlamak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden suya atlamak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden atlamak çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, içinin de rahat edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments