Rüyada keçi avlamak

Rüyada keçi avlamak aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçi avlamak gördüyseniz:

  • Geçmişle bağlantılı problemlere çözümler getirebilirsiniz.

Rüyada keçi avlamak elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların allah katında karşılığını bulacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağ keçisi avlamak üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına inanılır.

Rüyada yunus balığı avlamak bir sebeple sıkıntı çekeceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına rivayet eder.

Rüyada fil avlamak sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada gölde balık avlamak sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına alamet eder.

Rüyada yılan avlamak işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine delalet eder.

Rüyada elle balık avlamak mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada köpek balığı avlamak yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments