Rüyada dağ eteği görmek

Rüyada dağ eteği görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Rüyada dağ eteği gördüyseniz:

  • Kendinize bile yabancı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, birçok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Rüyada dağın eteğinde uyumak çok hayırlı işlere imza atacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada dağ eteği görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına alamet eder.

Rüyada dağın eteğinde olduğunu görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine inanılır.

Rüyada dağın eteğini görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada dağın eteğinde olmak şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz etek dikmek tartışmalar yaşanacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada etek dikmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada beyaz etek giydiğini görmek ferahlığa çıkılacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments