Rüyada dağın eteğinde olduğunu görmek

Rüyada dağın eteğinde olduğunu görmek iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, hastalıklarının biteceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, iş değişikliğine gidileceğine, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağın eteğinde olduğunu gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir şekilde oluşan bir oluşum belli düzenlemelerinizi etkileyebilir.

Rüyada dağın eteğinde olmak içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağın eteğinde olduğunu görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine inanılır.

Rüyada dağın eteğini görmek düşünceli ve dalgın olacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağ eteği görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağın eteğinde uyumak geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada eteği görmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kloş etek görmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına delalet eder.

Rüyada renkli etek görmek başarılı olacağına ve allah’ın yardımlarına ereceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments