Rüyada dağın eteğini görmek

Rüyada dağın eteğini görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına yorulur.

Rüyada dağın eteğini gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bazı olayları çabuk algılayıp hızla kontrolü ele geçirebilirsiniz.

Rüyada dağın eteğinde olmak kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, dertlerin son bulacağına işarettir.

Rüyada dağın eteğinde olduğunu görmek bunu da herkese ilan edeceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağın eteğinde uyumak işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, büyük savaşların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada dağ eteği görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına yorulur.

Rüyada dağın eteğini görmek çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada çiçekli etek giymek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, ekmek ve dünya malı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi uzun etek giymek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, az çalışarak çok gezeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek eteği görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments