Rüyada beyaz etek giydiğini görmek

Rüyada beyaz etek giydiğini görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz etek giydiğini gördüyseniz:

  • Üst üste gelen davet ya da kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada siyah beyaz etek giymek çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun beyaz etek giymek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz etek ceket giymek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz etek giydiğini görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz etek giymek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada beyaz tül etek giymek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına inanılır.

Rüyada beyaz mini etek giymek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz uzun etek giymek varlıklı kimse olacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments