Rüyada amca eşini görmek

Rüyada amca eşini görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, rahatın yerine geleceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine alamet eder.

Rüyada amca eşini gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bazı şeyler yapmaya ikna ederken veya performanslarını arttırmak için kendinizden çok şey verebilirsiniz.

Rüyada amcamın eşini görmek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına delalettir.

Rüyada amca eşini görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada amcanın eşini görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine rivayet eder.

Rüyada amca ve eşini görmek huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin amcasını görmek edilen duaların allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada eşin amcasını görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına inanılır.

Rüyada amca eşi görmek işlerinin gerileyeceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine yorulur.

Rüyada amca hanımı görmek bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
5 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
çantam çantam

Merhaba rüyamda annem köye gidiyorum ama annem babam yoklar amcamın eşiyle birlikte konuşuyoruz yenge bizim Bakçe para eder diyorum oda diyor Üç dönüm yukarısı üç dönüm aşağı diyor altı dönüm diyor para eder sonra otobüs bekliyorum dönüş yapayım o anda amcamı görüyorum ben de de beyaz torbalar var ki şeker dalı onla konuşuyorum sonra annemi babamı görüyorum tarladan geliyorum annemin kafasını üstünde bir sürü yufka ekmek var hemen koşup yardım ediyorum sonra birlikte eve götürüyorum sonra diyoru

Sevilay

Merhaba bugün ben rüyamda ablamın evinde beş tane normal ekmek goroyorum ama yerde ucundan bir parça bölüp yiyiyorum sonra bende gidip aynısından alıyım diyorum sıcak sıcak güzel olur diye bakkala gidiyorum bakkalda ekmek bitmiş bende sıcak bazlama ekmeği alıp birazcık yeyip eve giderken amcami ve karısını yolda görüyorum yanlız amcam ve karısı genclesmis yengemin saçları simsiyah olmuş bu arada eve ipten taşlı bileklik buluyorum

Mavis

Rüyam da amcam gile gidiyorduk yolda yürürken onların köpeği bize saldiriyordu elimi isiriyordu. sonra amcamlarin evine variyorduk. Küçük erkek bi bekek vardı kucağıma alıp seviyordum çok gülen bir bebekti. Amcamın eşi de yanimizda bizimle gülüyordu çok mutluydu sonra erkek kardeşim geliyordu kuran yazısı vardı elinde onu okuyordu ve ablam beni çağırıp yanan bir Soba görüyordum alev çıkıyordu