Rüyada amca hanımı görmek

Rüyada amca hanımı görmek işten yana kısmetinin kapanacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına işarettir.

Rüyada amca hanımı gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda havada uçuşan konuşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada amca hanımını görmek yüzünü kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına tabir olunur.

Rüyada amcasının hanımını görmek geçim derdinin sona ereceğine, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada amca hanımı görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada hakime hanım görmek her şeyin yenileceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakan hanımı görmek yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada dayı hanımını görmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, sıkılacağı bir haber almaya delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının hanımını görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hanımı görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments