Rüyada çukura atlamak

Rüyada çukura atlamak son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, karşılıksız bırakmayacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, kulluk derecesinin artmasına, hayırlı haberlere, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada çukura atlamak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymanıza yardım edebilecek bir kişiye ilgi göstermeniz ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Rüyada çukur atlamak yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, işlerin bozulacağına delalettir.

Rüyada çukura atlamak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, hak ve din yolunu bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada çukurun üstünden atlamak yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine tabir olunur.

Rüyada çukur üstünden atlamak sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına alamet eder.

Rüyada çukurlardan atlamak rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına işaret eder.

Rüyada çukurdan atlamak nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Rüyada çukur üzerinden atlamak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada derin çukura düşmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, büyük bir mala sahip olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments