Rüyada çukurdan atlamak

Rüyada çukurdan atlamak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çukurdan atlamak gördüyseniz:

  • Durumu doğru gözlemlemelisiniz.

Rüyada çukur üzerinden atlamak hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına delalettir.

Rüyada çukur üstünden atlamak zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına alamet eder.

Rüyada çukurun üstünden atlamak haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada çukur atlamak işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine işarettir.

Rüyada çukurdan atlamak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada çukura atlamak büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına yorulur.

Rüyada çukurlardan atlamak çok istenen bir şeye sahip olunacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada çukurun içinde olmak sırtındaki yükten kurtulacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mahir

Gündüz niyetine rüyamda yolda yürüyordum ileride ilgimi çeken kalabalık insan topluluğu gördüm. Onlara koşmaya başladım. Yolda belediyenin yol çalışması vardı çukurlar vardı. Yol kenarı da Bina inşaatları vardı kenarda harç/beton vardı. Betonlara basmadan çukurların üzerinden atlayarak insan kalabalığına varmıştımki uyandım

Mahir

Teşekkür ederim sağolun inşallah tabir ettiğiniz gibi çıkar