Rüyada çukurlardan atlamak

Rüyada çukurlardan atlamak başarının adım adım yaklaşacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, rakiplerini alt edeceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, uykusuz geceler yaşayacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada çukurlardan atlamak gördüyseniz:

  • İlerleme amaçlı yapacağınız planlar ilerlemenin garantisi olabilir.

Rüyada çukur üstünden atlamak işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada çukur üzerinden atlamak bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada çukur atlamak yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çukurun üstünden atlamak zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada çukurlardan atlamak işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çukurdan atlamak fenalıkta bulunmaya, haksızlığa uğrayacağına delalettir.

Rüyada çukura atlamak işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kar çukuruna düşmek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments