Rüyada çöp süpürge görmek

Rüyada çöp süpürge görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, büyük paralara sahip olacağına delalettir.

Rüyada çöp süpürge gördüyseniz:

  • Size akıl verebilecek kişiler bulmanız zor olmayacak.

Rüyada çöp süpürge görmek kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada süpürge çöpü görmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına yorulur.

Rüyada başkasından süpürge almak yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada süpürge satmak istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada süpürge yakmak mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına işarettir.

Rüyada tel süpürge görmek verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, şaşkın olacağına işaret eder.

Rüyada el süpürge görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada ölünün elinde süpürge görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, çok başarılı olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments