Rüyada ölünün elinde süpürge görmek

Rüyada ölünün elinde süpürge görmek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün elinde süpürge gördüyseniz:

  • Sizinle aynı fikirde olmayan veya bazı şeyleri kabul etmeyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ölünün elinde süpürge görmek zorlukların ve kavgaların biteceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada elinde süpürge görmek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada el süpürgesi almak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine inanılır.

Rüyada başkasının elinde süpürge görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada el süpürgesi görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, işveren pozisyonuna geleceğine alamet eder.

Rüyada el süpürge görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada ölüye süpürge vermek çok büyük fırsatların ele geçeceğine, fesat kimselerin çıkacağına delalet eder.

Rüyada ölüden süpürge almak insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments