Rüyada süpürge satmak

Rüyada süpürge satmak uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, borcunun da hafifleyeceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, yeni bir hayat kurulacağına delalettir.

Rüyada süpürge satmak gördüyseniz:

  • Zekanızın keskinliğine karşılık duygusal olarak aynı derecede güçlü değilsiniz.

Rüyada süpürge satmak aileye yeni bir bebeğin katılacağına, her şeyin sarpa saracağına işaret etmektedir.

Rüyada birine süpürge vermek ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına alamet eder.

Rüyada evi süpürgeyle süpürmek mutlulukların yarım kalacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına inanılır.

Rüyada kırmızı elektrik süpürgesi görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada süpürge bağlamak sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine işaret eder.

Rüyada elinde süpürge görmek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine yorulur.

Rüyada elektrik süpürgesiyle halı süpürmek komşular tarafından kötülenileceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına alamet eder.

Rüyada elektrikli süpürgeyle ev süpürmek çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments