Rüyada çok yüksek bir bina görmek

Rüyada çok yüksek bir bina görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, refah düzeyinin düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, maddi çıkmazların biteceğine yorulur.

Rüyada çok yüksek bir bina gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin için önemli olabilecek ya da sevdiklerinizle ilgili önemli gelişmeler olmaktadır.

Rüyada yüksek bir binadan düştüğünü görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir binaya girmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek katlı bina görmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir binanın çatısında olmak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın üstüne çıkmak köşeye sıkıştıracağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalettir.

Rüyada yüksek bina inşaatı görmek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek binaya çıktığını görmek rahat bir hayatı olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına inanılır.

Rüyada yüksek katlı binalar görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments