Rüyada çok uzun zamandır görmediğin birini görmek

Rüyada çok uzun zamandır görmediğin birini görmek daha fazla mal sahibi olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına işarettir.

Rüyada çok uzun zamandır görmediğin birini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdikleri sözleri tutamayacağına dair şüpheleriniz varsa, hazırlıklarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, saygın biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birine sarılmak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına yorulur.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşı görmek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına inanılır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin biriyle konuşmak rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, onun istediği yoldan gideceğine rivayet eder.

Rüyada çok uzun zamandır görmediğin birini görmek aradaki buzları eriteceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine yorulur.

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin arkadaşını görmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz birini görmek hayırlı bir yuva kurulacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Zeynep

Rüyamda uzun zamandır konuşmadığım ve görmediğim bir arkadaşımı gördüm ve konuşuyorduk(sanırım telefonda)