Rüyada çok süpürge görmek

Rüyada çok süpürge görmek kısmetlerinden olacağına, iftiraya maruz kalınacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok süpürge gördüyseniz:

  • Bedensel olarak kendinizi fazla hareketsiz hissedebilirsiniz.Bunun sonucunda bazı egzersizlere yönelmeniz mümkün.

Rüyada süpürgelik görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına inanılır.

Rüyada çöp süpürge görmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçan süpürge görmek ekmeğinin artacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına yorulur.

Rüyada süpürge temizlemek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada süpürge teli görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada süpürgeyle ev süpürmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına inanılır.

Rüyada süpürge ve kürek görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalettir.

Rüyada süpürge tohumu ekmek istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments