Rüyada uçan süpürge görmek

Rüyada uçan süpürge görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan süpürge gördüyseniz:

  • Kimsenin dikkatini çekmek için harcama yapmak zorunda değilsiniz.

Rüyada uçan süpürge görmek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçan süpürgeye binmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada süpürge atmak kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada süpürgeyle dövmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine alamet eder.

Rüyada süpürgeye binmek amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına işaret eder.

Rüyada süpürge çöpü görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada elektrik süpürgesi almak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına delalettir.

Rüyada ot süpürge görmek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments