Rüyada bir kişiyi özlemek

Rüyada bir kişiyi özlemek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına işarettir.

Rüyada bir kişiyi özlemek gördüyseniz:

  • İşyerinizde, bazı arkadaşlarınızın sizi çekememelerinden ya da kıskanmalarından kaynaklanacak bazı karışıklıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada özlediğin kişiye sarılmak rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine inanılır.

Rüyada özlediği kişiyi görmek bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada özlediğin kişiyi görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına tabir olunur.

Rüyada bir kişiyi özlemek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine delalettir.

Rüyada özlediğin kişileri görmek işlerin bir anda azalacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada çok özlemek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada özlediği birine sarılmak borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada kardeşini özlemek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments