Rüyada çok kara kedi görmek

Rüyada çok kara kedi görmek başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, yeni bir başlangıç yapmaya yorulmaktadır.

Rüyada çok kara kedi gördüyseniz:

  • İnsanlarla önemli konuları tartuşmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada kara kediyle konuşmak etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına rivayet eder.

Rüyada kara kedi ısırması görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kara kedi öldürmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara kedinin üstüne atladığını görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine rivayet eder.

Rüyada evde kara kedi görmek üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Rüyada kara kedi kesmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara yavru kedi görmek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara kedi boğmak kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments