Rüyada kara kedi kesmek

Rüyada kara kedi kesmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, iç sıkıntınızın azalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, patron olunacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada kara kedi kesmek gördüyseniz:

  • Saygı duyulmak, dikkate alınmak veya sevilmek istiyorsanız maddi olanaklarınızı seferber etmenin dışında şeyler yapmalısınız.

Rüyada kara kedi kesmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara koç kesmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara tavuk kesmek helal rızka sahip olunacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine yorulur.

Rüyada yeşil gözlü kara kedi görmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine rivayet eder.

Rüyada kara kedi tırmaladığını görmek hayata karşı cesaretleneceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine inanılır.

Rüyada kara kediler görmek sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş kara kedi görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada kara kediyi evden atmak malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments